Tungsramos fényekben ragyog a Deák tér karácsonyfája

facebook megosztás

Herman Miklós, a Tungsram multiplant gyárigazgatója délelőtt jelképesen átadta a város lakói számára a Deák tér feldíszített karácsonyfáját. A cég vezetősége számára fontos, hogy a vállalat a lehető legtöbb módon vállaljon szerepet a város életben. Egyebek mellett ez volt az egyik fő oka a sakkcsapat támogatásának, most pedig a karácsonyfa feldíszítésének. – Ez a Tungsram vállalatnak az ajándék karácsonyfája Nagykanizsának, a kanizsai polgároknak. Gyakorlatilag minden olyan városban, ahol a Tungsram működik, tehát Kisvárdán, Hajdúböszörményben, Zalaegerszegen is ajándékoztunk hasonló nagyságú karácsonyfát, hogy bizonyítsuk azt, hogy a Tungsramnak – gazdasági működése mellett – a társadalmi szerepvállalás is nagyon fontos - fogalmazott Herman Miklós.

A kanizsai Európa legnagyobb fényforrásgyára, valamint a város egyik legfontosabb üzeme. A polgármester szerint jó, hogy a vállalat vezetősége számára fontos a dolgozók és a városlakók szimpátiája. – Biztos vagyok abban, hogy ennek jövője is lesz, hiszen a jövő évben, így advent idején, ezt újra megteszik. Köszönöm ezt a város közössége nevében, s nagyon jó együttműködést kívánok és nagyon szép jövőt a Tungsramnak, hiszen, ha a Tungsram jól működik, az a város életében is meghatározó. Adja Isten, hogy így legyen - említette Dénes Sándor polgármester.

A Deák tér karácsonyfáját több ezer égővel, valamint különböző gömbökkel díszítették fel a cég dolgozói. A kivilágított és feldíszített fa karácsonyig marad a 48-as gyalogezred emlékműve előtt.  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.