Hét balesetnél intézkedtek a zalai rendőrök hétfőn

facebook megosztás

Egy férfi közlekedett Suzuki típusú személyautóval Zalacséb irányából Zalalövő felé 2019. január 28-án 11 óra 35 perc körüli időben, amikor elveszítette uralmát a jármű felett, vízelvezető árokba hajtott, majd felborult. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.


Fotó: police.hu

Egy nő és utasa közlekedett Opel típusú személyautóval a 75-ös főúton 14 óra 30 perckor Bak irányából Pacsa felé, amikor elveszítette uralmát a gépkocsi felett, letért az útról és a vízelvezető árok falának ütközött. A balesetben mindkét személy könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett kerékpárral 14 óra 30 perckor Csesztreg irányából Nemesnép felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette uralmát a kerékpár felett és elesett. A balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, mindkettőt bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök 13 főt állítottak elő, közülük 12-t bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.