Kölcsönkocsival zúzta le a parkoló autókat egy fiatal Nagykanizsán, és nem csak ez volt a baj vele

Nem csak, hogy tönkretett egy csomó kocsit, de fittyet hányt a zéró toleranciára, és mindezt úgy, hogy ittasan ült be a volán mögé egy 25 éves fiatal Nagykanizsán.


A fiatal sofőr kilenc parkoló autót tört össze, több közülük totálkáros lett. A fiatallal szondát is fújattak, ami pozitív lett (Fotó: Facebook)

Ahogyan az lenni szokott, meglett az eredménye a felelőtlen száguldozásnak: a sofőr elvesztette uralmát a nagy teljesítményű BMW felett, így a Garay utcában lesodródott az útról, majd az ott parkoló autókba rohant - írja a delzalapress.hu, amely több képet is közöl a balesetről.

Információink szerint a fiatal kilenc autót tört össze. Az anyagi kár jelentős, az összetört autók közül több kocsi is totálkáros lett.

– A bejelentés december 31-én, hétfőn 4 óra körül érkezett a balesetről. A 25 éves sofőrrel alkoholszondát fújattak a kollégáim, s a teszt pozitív értéket mutatott. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt indított eljárást – tudtuk meg Sznopek Veronikától, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Úgy tudjuk, a BMW-t csak kölcsönbe kapta az ámokfutó sofőr.

Forrás: blikk.hu