Középházi folytatásban

facebook megosztás

Pécsi SN Zrt. – Kanizsa VSE 6-4 (2-0, 0-1, 1-0, 3-3)

Kanizsa VSE: Molnár Áron – Sneff Botond, Bukovics András 2, Veit Márton 1, N. Horváth Zsigmond, Novák Patrik, Varga Martin. Csere: Tuboly Csongor, Zámbó Márk 1, Németh Zsombor, Tátrai Dániel, Mavolo Áron, Szörcsök Mátyás. Edző: Szabó Szilárd.

Kanizsa VSE – Győri VSE 1-5 (0-3, 0-2, 0-0, 1-0)

Kanizsa VSE: Molnár Áron – Sneff Botond, Bukovics András, Veit Márton, N. Horváth Zsigmond, Novák Patrik, Varga Martin. Csere: Tuboly Csongor, Zámbó Márk, Németh Zsombor 1, Tátrai Dániel, Mavolo Áron, Szörcsök Mátyás. Edző: Szabó Szilárd.

A Dunántúli Vízilabda Liga által szervezett bajnokságban a 3 csoport 2. helyezettjei szálltak vízbe egymás ellen Pécsett, hogy eldöntsék a felsőházba kerülés sorsát. A körmérkőzések után két csapat folytathatja az érmes helyekért a bajnokságot, egy pedig az 6-10. helyekért szállhat harcba a folytatásban.

A várakozásnak megfelelően hasonló erősségű csapatok játszottak egymás ellen, melyekből sajnos kétszer is vesztesen került ki a kanizsai alakulat. A házigazdák ellen sokáig nyitott volt a mérkőzés, nem alakult ki nagy különbség. A védekezés mindkét oldalon egész jól működött. A támadásokban a pécsi csapatban egy kiemelkedő teljesítmény akadt, centerük nagyon veszélyesen játszott, csapattársai pedig fegyelmezetten kiszolgálták őt. A KVSE gárdájában sajnos senki sem akadt, aki hasonlóra lett volna képes, így futottunk az eredmény után. A remény meg is volt a felzárkózásra, ám a záró negyedben 2 perc rövidzárlat elég volt, hogy eldőljön az összecsapás.

A győriek ellen sajnos már fáradtan és kissé hitehagyottan ugrott vízbe a csapat. Az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A támadásokban továbbra is tanácstalanok voltunk. Se ötlet, se erő, se akarat nem látszott. Az utolsó pillanatban sikerült megszerezni a becsület találatunkat. (Később a Győri VSE 12-3-ra a Pécs csapatát is magabiztosan győzte le.) Februárban így a kanizsaiak a középházban folytathatják. Addig kell olyan formába lendülniük, mellyel decemberben még a csoportjuk elsőjét is le tudták győzni.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.