Megnyílt Nagykanizsa legújabb mozgásközpontja

facebook megosztás

Sport, egészség, közösség – ezek együttes megvalósítása a B106 Sport- és Szabadidőközpont megálmodóinak célkitűzése. Nagykanizsa legújabb mozgásközpontja ma nyitotta meg kapuit.

A kiskanizsai városrészben nyílt nappal egybekötött megnyitóra várták ma a mozogni vágyókat. Meleg teával és apró ajándékkal kedveskedtek a megnyitóra érkezőknek, akiket Dénes Sándor is köszöntött a város legújabb mozgásközpontjában.


A nyílt napra és természetesen az új mozgásközpontra sokan kíváncsiak voltak
(Fotó: Gergely Szilárd)

– Az egészséges életmód egyik alapja a rendszeres mozgás, testünk építése mellett azonban a közösség létrehozására is nagyon jó lehetőséget ad a központ – hangsúlyozta a megnyitón a polgármester.

Funkcionális edzések, spinning, jóga és gyógytorna is várja a sportolni vágyókat, akiket dietetikus is segít az alakformálásban. A szakember az egészséges táplálkozáshoz ad tanácsokat.


Dénes Sándor polgármestert (balra) Burján Zoltán, a B106 ügyvezetője vezette körbe
(Fotó: Gergely Szilárd)

– Egy bizonyos kor után a mozgás már csak 30, a táplálkozás pedig 70 százalékban felelős a formánkért, ezért szeretnénk az ételek területére is koncentrálni – mondta el Burján Zoltán, a B106 csoport ügyvezetője.

A központban a sporthoz, az egészséghez és a közösségépítéshez kapcsolódó előadások, workshopok és tanácsadások is várják az érdeklődőket.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.