Nagy meccs kerekedett a futsalosoknál

facebook megosztás

Nagykanizsai Futsal Club (5.) - PTE-PEAC R-Bus (7.) 6-4 (3-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 17. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Fekete L. (Karsai, Blum). G.: Szalai D. (5.), Szakmeiszter J. (9., 14., 38.), Nagy T. (34. - büntetőből), Koronczai P. (37.), illetve Szentes K. (14., 15., 22.), Kőnig (16.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., László D., Nagy T., Szakmeiszter J. Csere: Budai L., Schuller, Kollár, Szalai D., Novák L., Koronczai P. Vezetőedző: Bagó Gábor.

Ahogy egy rangadóhoz és tabellaszomszédokhoz illik, a csapatok igencsak készültek egymásból, ettől függetlenül ez a hazaiakat nem akadályozhatta meg abban, hogy sorra szerezzék találataikat. Minden szépnek és jónak tűnt, de egy kiemelt találkozó nem hiába kiemelt, mivel a vendégek ha nem is szempillantás alatt, mindenesetre villámgyorsan egalizáltak, így gyakorlatilag a második húsz percben minden kezdődhetett elölről. Ráadásul kanizsai szempontból nem éppen a legszerencsésebben, hiszen a pécsiek jutottak vezetéshez. A dél-zalaiak azonban remek mentális felkészültségükről téve tanúbizonyságot, nem roppantak meg, mentek továbbra is előre a kissé keményebbé is váló találkozón és nem csupán egyenlítettek, de egy parádés ötödik találattal már a vezetést is átvették, sőt egy újabbal a hatodik góljukat is megszerezték, így biztosítva be győzelmét Bagó Gábor legénysége. A meccs után nem véletlenül volt boldog a hazai legénység és lelkes ultra-hada, majd alaposan meg is ünnepelték a sikert. Győzelmükkel a hazaiak felléptek a tabella ötödik pozíciójába.

- Igazi rangadón vagyunk túl, melyen ismét remek hangulat volt – mondta el értékelésében a kanizsaiak edzője, Bagó Gábor. - Az első félidő utolsó öt és a második félidő első öt percén kívül a mi akaratunk érvényesült. Úgy érzem, mind a két csapat elismerést érdemel a teljesítménye miatt. Nagyon izgalmas és jó meccset láthattak a nézők. A jövőben figyelnünk kell arra, hogy a megszerzett tekintélyes előnyünket jobban meg kell tartanunk és nem szabad bepánikolnunk egy-egy kapott találatnál. Játékosaink ismét megmutatták, hogy tudnak egymásért és az együttesért küzdeni, szurkolóink pedig ismét fantasztikusak voltak, a nehezebb időszakokban nagyon nagy lökést adtak a srácoknak a pályán.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.