A hagyományos szülők-nevelők bálját tartotta a hétvégén a Kőrösi-iskola

facebook megosztás

Magyar tánccal, palotással nyitották meg szombaton este a Kőrösi-iskola alapítványi bálját az intézmény nyolcadikosai. A korábbi estélyeket a Medgyaszay Házban rendezték, ezúttal azonban egy Kanizsához közeli hotel volt a helyszín. – Most ez egy különleges alkalom. Tavaly kevesebben voltunk egy kicsit, de már arra kényszerültünk, hogy egy olyan helyet válasszunk magunknak, ahol ennyien is elférünk – az előzetes felmérések alapján láttuk, hogy szép számmal leszünk és ezért választottuk, ezt az exkluzív helyet, ahol nagyon reméljük, hogy mindenki jól fogja érezni magát – fogalmazott Smolcz Frigyes, a Kőrösi-iskola intézményvezetője.

Az iskola alapítványi bálja évről évre egyre sikeresebb, amit visszaigazol a résztvevők létszáma is. – Az a közösség, amelyik összetartó, amelyek tagjai kapcsokat éreznek egymás között, közös célokat tudnak meghatározni és ezért tenni is tudnak, nos azok nemcsak a munkában tudnak jól együttműködni, hanem akkor is, amikor a munkaidőn kívül, akár egy ilyen bálra szerveznek programot. Ez az iskola sikeresen teszi ezt is – árulta el Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő. 


A tanári kar meglepetés táncprodukcióval is készült

A bál bevételét minden évben az intézmény fejlesztésére fordítják. A befolyt összegből idén az iskola sportpályája és hangtechnikája újul meg. – Van egy ilyen mondás, hogy „Tegyél egy jót és majd meglátod, hogy milyen sokan csatlakoznak hozzá, hozzánk.” Tulajdonképpen az alapítványi bálok vagy szülők, nevelők báljai is ezt teszik, mindig egy jó ügyet szolgálnak – ez pedig a Kőrösi-iskola tanulóinak segítése – mondta el Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere. Az est folyamán a tanári kar meglepetés táncprodukcióval készült, ami osztatlan sikert aratott.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.