Alapítványi bált tartottak a Mező-gimnáziumban

facebook megosztás

Alapítványi bált tartottak a Dr. Mező Ferenc Gimnáziumban. Az alma mater szervezet 1991 óta támogatja az iskola falai közt működő oktatói-nevelői munkát és tehetséggondozást.

Folyamatosan érkeztek a résztvevők a Mező-gimnázium alapítványi báljára, a szervezők 90-100 vendéget vártak. Az alma mater alapítványt 1991-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a tehetséges diákok kibontakozását.

– Ugyanakkor az esélyegyenlőséget is szeretnénk biztosítani azoknak a diákjainknak, akik számára bizonyos anyagi feltételek nem adottak egy-egy osztálykiránduláshoz, a szalagavatóhoz vagy egy olyan külföldi tanulmányúthoz, amelyen ők is szívesen részt vennének – fogalmazott Májer Anita intézményvezető.


Májer Anita intézményvezető köszöntötte a bálozókat

A szervezetet szponzorok és támogatók tartják fenn, de sokat segítenek azok a bálozók is, akik belépőt, támogatói jegyet és tombolát vásárolnak. A tapasztalatok szerint az intézmény az öregdiákokra és az ő szüleikre is számíthat.

– Lili, a lányom 2015-ben kezdte meg itt a tanulmányait, és akkoriban éledt újjá ez az alapítványi bál is a Mező-gimnáziumban. Azóta is minden évben aktívan támogatjuk a párommal őket – mondta el a szülői munkaközösség elnöke, Zsámárné Nagy Mónika.

Az alapítványi bált mezős fiatalok műsora színesítette. A diákok az élet olyan apró örömeire akarták felhívni a felnőttek figyelmét, mint a zene, a tánc, az olvasás vagy éppen a szerelem.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.