Eb-kerettag a kanizsai klubból!

facebook megosztás

A női légfegyveres csapat kerete a következőképpen alakul: női puskában Zwickl-Veres Kata mellett juniorként indul a felnőttek között Dénes Eszter és Borsos Fanni. Futócélban Palánki Klaudia a junior lányok között versenyez, ugyanebben a versenyszámban Körtvélyessy Gabriella saját költségen szerepel a felnőtt mezőnyben. Valamennyi háromfős egység indul a külön csapatversenyben is. A kontinensviadalt, melyen olimpiai kvótát nem osztanak, március 18. és 24. között rendezik a horvátországi helyszínen. Borsos Fanni a nagykanizsai Polgári Sportlövész Egylet igazoltja, a rigyáci ifjú hölgy emellett a szlovén bajnokság versenyein is indul rendszeresen az egyik muravidéki klub színeiben.


Borsos Fanni és felfedezője, egyben edzője Horváth Károly joggal lehet boldog: a rigyáci ifjú hölgy is indulhat az eszéki légfegyveres Eb-n

- Tegnap hirdették ki a márciusi Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott légpuska-csapat keretét és nagy örömmel fogadtam, hogy benne vagyok én is – fogalmazott Fanni a kerethirdetés után. - A tervek szerint egyéniben és csapatban is – a három fős női egység tagjaként lövök, illetve Sidi Péterrel vegyespárosban is a lőállásba léphetünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.