Egy hétvége, két torna, két érem

facebook megosztás

A kanizsai ifjú focisták Marcaliban a második, míg Zalaegerszegen a harmadik helyen végeztek.


Egy hétvégén két teremfoci torna is gazdagította nemrég az FC Nagykanizsa U11-es csapatának programját

A marcali torna nagykanizsai eredményei: Marcali VFC - FCN 0-5, FCN - Illés Akadémia 1-1, FCN - Budapest Honvéd 3-1, FCN - Siófok 3-2, BFLA - FCN 0-0.

A zalai megyeszékhely versengésének több pikantériája is akadt kanizsai szempontból, de egyelőre arról, hogy a házigazda ZTE FC mellett az FC Ajka, a Haladás VSE, a szlovén NS Mura, a horvát Slaven Belupo is a dél-zalaiak ellenfelei között szerepelt.

Az FC Nagykanizsa egerszegi eredményei: Slaven Belupo - FCN 1-2, FCN - FC Ajka 2-0, ZTE FC - FCN 2-0, Haladás - FCN 0-0, FCN - NS Mura 1-1. A torna első helyezettjeként a ZTE-t köszönthették a Mura és az FC Nagykanizsa előtt. A kupa legjobb kapusa a kanizsai színekben védő Tóth Gábor lett. No, és az érdekességekről: immár a ZTE FC sorait erősítette a kék-fehérekhez nemrég odakerült Farkas Dominik és Liplin Bence is, előbbi egyben a versengés gólkirálya is lett.

- Színvonalas torna volt a zalaegerszegi jó csapatokkal és a srácok véleményem szerint elváráson felül is teljesítettek, főleg úgy, hogy összességében a két nap alatt alatt vívtak tíz meccset, s ezt a sorozatot öt győzelemmel, négy döntetlennel, illetve mindössze egy vereséggel hozták le – fogalmazott a nagykanizsaiak edzője, Visnovics István. - Emellett hadd jegyezzem meg, hogy büszkék lehetünk már a Zetében játszó kanizsai gyerekekre is, akik húzóemberek új klubjuk csapatában is. Ellenünk például Farkas is gólt szerzett, a Mura ellen pedig Liplin villogott náluk, illetve Bagladi Kornélra sem lehetett panasz. Visszatérve azonban ránk, patinás és felkészült együttesek ellen játszottunk a két nap során, s mindezt kezdtük úgy még Marcaliban, hogy az Illés Akadémia rajtunk kívül mindenkit legyőzött, míg velünk döntetlent ért el...

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.