Fejtetőn állt meg a Citroen, árokba csapódott az Audi

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszén intézkedtek a rendőrök.


Fotó: police.hu

Egy férfi utasaival közlekedett Citroen típusú személyautóval 2019. február 8-án 16 óra 45 perc körül Borsfa irányából a 7-es számú főút felé, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a jármű és elveszítette uralmát felette, majd felborult. A balesetben a sofőr és utasai könnyű sérülést szenvedtek.


Fotó: police.hu

Egy nő közlekedett 20 óra 40 perckor Audi típusú személyautóval Botfa irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.