Győztes főpróba Ausztriában

facebook megosztás

A Burgenlandligában, vagyis az osztrák labdarúgás negyedik vonalában szereplő Stegersbach csapata egyébként abban az osztályban szerepel, ahol Béli Milán korábbi együttese, az SV Eltendorf is játszik és a szentelekiek jelenleg a 15. helyen állnak bajnokságukban.


Vittman Ádámra (fekete mezben), ahogy a Szekszárd, úgy az osztrák Stegersbach elleni meccsen is többen figyeltek, Szenteleken azonban kétszer is eredményes tudott lenni

Fotó: Polgár László

Nos, a kanizsaiak játékára az első félidőben nem lehetett panasz, hiszen háromgólos előnyre tettek szert, a 0-3-as félidei állás Vittman (2) és Major góljaival alakult ki. A második negyvenöt perc talán valamivel már visszafogottabb lett, a vendéglátók szépítettek is, így alakult ki a végeredmény, mely 3-1 lett az FC Nagykanizsa javára. A piros-kékek programjában még az elkövetkező héten egymás közti játék szerepel, jövő vasárnap pedig folytatódik a harmadik vonal pontvadászata. Horváth Detréék akkor a Ménfőcsanakhoz látogatnak és villanyfényes mérkőzés keretében 18 órától csaphatnak össze a felek, akik közül a csanakiak a nyolcadik, a Kanizsa pedig hetedik helyen áll a táblázaton.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.