Házhoz jött Balatonfenyves

facebook megosztás

Tájékoztatták a balatonfenyvesi nyaralóval rendelkező kanizsaiakat a tavalyi fejlesztésekről, a folyamatban lévő pályázatokról és az idei tervekről.

A Vasemberházban tartott fórumon a település polgármestere elmondta: befejezték az általános iskola három épületének energetikai korszerűsítését, és a sportcsarnok is megújult 2018-ban. Emellett a helyi önkormányzat 270 millió forintot fordított a csapadékvíz-elvezetés szempontjából kritikus helyek, így például a Kossuth Lajos utca rendbetételére. A lakossági fórumot minden évben megtartják, Nagykanizsa mellett Pécsen és Kaposváron is. Balatonfenyvesen 5200 lakóingatlan található, a kanizsai tulajdonosok száma körülbelül hatszáz.


Lombár Gábor polgármester minden évben tájékoztatja a nyaralótulajdonosokat
a megvalósult és tervezett fejlesztésekről

– Balatonfenyves így teljes egész és kerek: az üdülő és az állandó lakosaival együtt. Mindannyiunk véleménye számít, hiszen előfordult már olyan, hogy valamelyik fejlesztésünk – például a Balatonfenyves-alsói sétány leburkolása – az után valósult meg, hogy az egyik fórumon, talán éppen itt, Nagykanizsán, valaki erre rákérdezett. Szóval ötleteket kapunk. És azért most jövünk ide, mert két hét múlva döntünk a költségvetésről, tehát még megoldható, hogy beemeljünk bármiféle lehetőséget – mondta el Lombár Gábor polgármester.

Indexkép: Facebook

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.