Jöhet a matekozás

facebook megosztás

TFSE (3.) - Nagykanizsai Futsal Club (5.) 6-3 (3-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés. 22. forduló.Budapest. Vezette: Kiss G. (Nyekita, Boros Róbert). G.: Csopaki (1.), Oláh L. (2.), Katona B. (13., 40.), Sztranyovszky (31.), Balazsin A. (39.), illetve Horváth E. (16.), Pesti A. (26.), Kollár (30.). Kiállítva: Németh G. (16.; TFSE)

Nagykanizsa: Szőke R. - Horváth E., Nagy T., Schuller F., Szakmeiszter J. Csere: Losonczi, Kollár, Szalai D., Koronczai, Novák L., Pesti A. Edző: Bagó Gábor.


Pedig Horváth Elemér vezetésével még megkezdték a zárkózást az NFC-sek a fővárosi NB II-es futsal mérkőzésen

Fotó: Gergely Szilárd 

Létfontosságú találkozójához érkezett az ötödik helyen álló Nagykanizsai Futsal Club NB II-es csapata, hiszen a kanizsaiak a biztos felsőházi tagság kiharcolásához pontot, pontokat hozott volna el a fővárosból a késő esti mérkőzésen. Ráadásul a TFSE is jól muzsikál, hiszen negyedik volt a fordulót megelőzően a tabellán és nem is kezdhetett volna jobban, mivel a második percben már 2-0-ra vezettek. Az első félidő felén túl a hazaiak már három góllal vezettek, s csúnya vége körvonalazódott, a dél-zalai legénység azonban innen nagy fordulatot produkált, hiszen a meccs 30. percében már 3-3 volt az állás. Ezt követően szinte azonnal eredményesek voltak a házigazdák, ez nem tett jót a vendégeknek mentális téren, ráadásul a végén, amikor már Bagó Gábor együttesénél a vészkapus időszak is elérkezett, a TFSE 6-3-ra változtatta a találkozó állását, egyben a végeredményt.

- Gyakorlatilag egy hét alatt milyen nagyot tud fordulni a világ, hiszen néhány napja még egy remek győzelmi szériában voltunk, azóta viszont két vereség is becsúszott – értékelt a fővárosi mérkőzést követően Bagó Gábor, az NFC edzője. - Ilyen rosszul még aligha kezdtük a mérkőzést, de azt mondom, a sírból hoztuk vissza és egyenlítettünk. Sajnos azt követően elég hamar gólt kaptunk és futhattunk az eredmény után újra. Nincs más választásunk, várjuk a hétfői mérkőzések végeredményeit, hogy a dobogóért küzdhetünk-e a továbbiakban vagy a bennmaradásért. Úgy érzem, a játékosok az alapszakasz alatt mindent megtettek, hogy minél eredményesebbek legyenek és nagyon sokat léptünk előre játékban, amivel sok boldog pillanatot szereztünk szurkolóinknak. Sokan nem tudják, hogy nyáron honnét is indultunk és honnét építettük fel ezt az egészet. Ahogy többször mondtam, minden sikernek örülnünk kell és meg kell becsülnünk minden pozitív élményt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.