Már a dobogón...

facebook megosztás

5 Stars-Érdi VSE (9.) - Nagykanizsai Futsal Club (3.) 2-4 (1-4)

NB II Nyugati csoport férfi futsal-mérkőzés, 20. forduló. Érd, 70 néző. Vezette: Apkó (Tiringer, Strehó). G.: Kovács M. (1., 38. - mindkettőt büntetőből), illetve Nagy T. (8., 14.), Szakmeiszter J. (9., 15.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Nagy T., László D., Szakmeiszter J. Csere: Losonczi, Kollár, Schuller, Szalai D., Koronczai, Novák L., Budai L. Vezetőedző: Bagó Gábor.


Az Érd Aréna ezúttal azt tapasztalhatta meg, hogy milyen is a kanizsai hangulat, főleg ha futsalról van szó

A kanizsaiak igencsak készültek a mérkőzésre (pszichésen is), hiszen a bajnokság alapszakaszának végéhez közeledve az egyik kulcsmeccs volt az érdi a felsőház szempontjából, illetve az érdiek is átalakultak az utóbbi hetekben. A hazaiak rögtön vezetéshez is jutottak, a nagykanizsaiak azonban nem hagyták, hogy be is lelkesedjenek és az első félidő közepétől már nem csupán játékban, de az eredményben is a maguk javára fordították a találkozót. A második játékrészben mintha inkább már az lett volna a lényeg, hogy peregjenek a játékpercek és a győzelemmel az NFC egyik játékosának, Schuller Ferencnek is örömet szerezhessenek, aki a meccsnapon volt születésnapos. Az örömöt csak fokozta a találkozó után, hogy kiderült, az eredmények úgy alakultak a fordulóban, hogy Bagó Gábor legénysége a Nyugati csoport harmadik helyére ugrott a tabellán.

- A három pontért mentünk és ami a legfontosabb, hogy azokat el is hoztuk – értékelt a találkozó után a tréner, Bagó Gábor. - Rosszul kezdtük a mérkőzést, mert az első percben már büntetőt hoztunk össze az érdieknek. Néhány perc után magunkra találtunk és ha nem is szépen, de eredményesen játszottunk. Úgy érzem, lehetett volna nagyobb arányú is a győzelem, ha az utolsó passzokra és a befejezésekre jobban figyelünk. A legjobb teljesítményt ezen a meccsen a csapat 6. tagja, tagjai, vagyis szurkolóink nyújtották, lévén idegenben is hazai pályát teremtettek nekünk, ezért ezúttal is nagyon hálásak lehettünk nekik.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.