Nem csak a húszéveseké a világ

A ProBono Szenior Klub és a B106 Sport- és Szabadidőközpont kezdeményezésének köszönhetően a kanizsai szeniorok kipróbálhatták a spinningezést, a jógát és a gerinctornát is.

Alaposan megizzasztották a szépkorúakat a spinningteremben. A résztvevők örültek a kezdeményezésnek, hiszen így új mozgásformákat is kipróbálhattak. – Először is azért fontos, mert Kiskanizsának ez a környéke tulajdonképpen a szépkorúaké. Nagyon sokan vagyunk, már csak a hely közelsége miatt is szeretnénk megpróbálni ezt a mozgást. Fontos, hogy ne csak a kertben mozogjunk, pedig mi sokáig úgy gondoltuk, hogy ott mi eleget tornázunk, ahogy elkezdődik a tavasz. De megpróbáljuk a még egészségesebb életmódot véghez vinni - említette Horváthné Vadász Mária.

A szeniornap sikerét jól jelzi, hogy több mint 70 szépkorú sportolt ma együtt. A résztvevők a rendezvény közösségkovácsoló erejét is nagyon fontosnak tartják. – Szép számmal jöttünk és örülünk ennek a lehetőségnek. Örülünk, hogy igénybe vehetjük, hiszen biztos, hogy mindannyian kedvünket leljük majd benne, s többször is igénybe fogjuk venni. Idősebbek vagyunk, de tudjuk, hogy mozogni kell, s ez egy nagyon jó lehetőség - említette Biczó Istvánné.


Minden hónap harmadik szerdáján a szépkorúaké lesz a főszerep a spinnig- és a jógateremben

A szeniornap célja, hogy mozgásra ösztönözze az idősödő kanizsaiakat. Ezért a tervek szerint minden hónap harmadik szerdáján, délelőtt 10 és 11 óra között a szépkorúaké lesz a főszerep a spinnig- és a jógateremben.