Pénteken pontért mennek a budafoki csarnokba

Nagykanizsai Futsal Club (5.) - Maglódi TC (3.) 3-6 (1-2)

NB II Nyugati csoport férfi futsal-mérkőzés, 21. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Szabó P. (Hartung, Domonkos). G.: Szakmeiszter J. (8.), Nagy II T. (22.), László D. (38.), illetve Simon Zs. (4., 21., 32., 34.), Nagy I T. (13.), Hollauer (22.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Nagy I T., Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Losonczy, Kollár, Szalai D., László D., Koronczai, Pesti A., Novák L., Budai L. Vezetőedző: Bagó Gábor.


Szakmeiszter János ezúttal is feliratkozott a góllövők közé, sajnos ez a Maglód ellen ezúttal kevésnek bizonyult

Fotó: Gergely Szilárd

Nem spóroltak az energiával a csapatok, sem a hazai szurkolók, ahogy belevetették magukat a mérkőzésbe és az gyorsan kirajzolódott, hogy a maglódiak (ellenük eddig egy döntetlen és két vereség volt a dél-zalaiak mérlege) ezúttal sem lesznek könnyű préda. A vendégek ugyanakkor hiába szerezték meg a vezetést, a vendéglátókban benne volt az egyenlítés lehetősége, mi több, mentek is előre elveszett labdát nem ismerve. Ennek meg is lett a jutalma, még pedig egy óriási gól révén Szakmeiszter János révén, az első félidő végén aztán mégis a Maglódnál maradt az előny. A második húsz percben nyíltabb játékot vállalt fel az NFC, ezt azonban a vendégek maximálisan is kihasználták, sorra érték el találataikat, a kanizsaiak csak futottak az eredmény után, erejükből már csak a szépítésekre tellett és vissza is csúsztak az ötödik helyre.

- Az ETO elleni elmaradt idegenbeli meccsünk pótlását nem számolva hetes győzelmi sorozatunk szakadt meg, talán a legrosszabbkor – mondta el a meccs után Bagó Gábor, az NFC trénere. - Sok hibával játszottunk egy nagyon rutinos és labdabiztos csapat ellen. A játékosaim akarásával nem volt gond, becsülettel mentek. A vereséget ugyanakkor magamra vállalom, mert mindenáron meg akartam nyerni a találkozót és amit elterveztem, abból nem jöttünk ki jól. Az utolsó alapszakaszi fordulóban, a TFSE-vel szemben idegenben mindenképpen pontot kell szereznünk pénteken.