Tovább javítva mutatójukat

Kanizsai Vadmacskák SE (8.) - Tatai SE (9.) 93-71 (24-17, 25-20, 25-18, 19-16)

Amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzés, 15. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Horváth A., Németh S.

Kanizsa: Zsámár (47/15), Hegyi (2), Bánhegyi (14.), Budai D. (24), Karancz P. Csere: Veres (3), Horváth N. (2), Gutai, Scheiber E. (1), Scheiber V. Edző: Zsámár Krisztián.


Hegyi Vivien (9) és játékostársai ezúttal sem kímélték a Tatai SE együttesét, biztosan győztek a Kanizsai Vadmacskák kosarasai

Fotó: Gergely Szilárd

A kanizsaiak ahogy kezdtek, azt a ritmusukat tudták végig is vinni a teljes találkozó folyamán. Egyik játékrészben sem húztak el igazán, de az első tíz perc eredménye megadta az alaphangot a továbbiakhoz, hiszen a hazaiak nem engedték igazán feljönni a tataiakat. A Komárom-Esztergom megyeiek ugyan a közeli és közép-távoli dobásokat nagyobb százalékban értékesítették, de a Vadmacskák lepattanózásban és a hármasokban sokkalta jobbak voltak, így a nyolcadik helyen álló nagykanizsaiak nem csupán Tatán, de hazai környezetben is biztosan múlták felül ellenlábasukat, mellyel a győzelem-vereség mutatóban kissé el is léphettek tőlük a táblázaton.

- Fokozatosan elhúzva a végére már elég biztossá tehettük győzelmünket a találkozón – értékelt Zsámár Krisztián, a Vadmacskák edzője.