Az edző személye volt az elsődleges

facebook megosztás

A 17. forduló zárómeccsén a hetedik helyen álló kanizsaiak visszavágnának a (még nyári) 3-1-es vereségért, így pénteken késő délután is nagy erőbedobással tréningeztek Barna László tanítványai. A szakvezető repertoárjában a labdás tréningek központi szerepet töltenek be, s ezekben már Kovács Olivér, a Kaposvári Rákóczival az NB I-et is megjárt 28 esztendős középpályás is teljes értékű munkát végezhetett.


Kovács Olivér az NB II-es Kazincbarcika együttesétől érkezett Nagykanizsára és képünkön az egymás elleni játékban Horváth Balázzsal szemben igyekszik megtartani a labdát

Fotó: Polgár László

- A Kaposvár után játszottam az NB II-es Szolnoknál és Kazincbarcikán is és elárulhatom, ezúttal a vezetőedző személye volt az elsődleges szempont abban, hogy Nagykanizsára kerültem – foglalta össze érkezését a rutinos labdarúgó.

A délutáni munka után pedig következhetett a szurkolói ankét, melynek keretében a drukkerek képet kaphattak arról is, az egyesületnél milyen elképzelések vannak a tavaszt illetően. A szombati nap sem marad felkészülés nélkül a csanaki találkozóra, hiszen a délelőtti órákban már ismét az Olajbányász centerpályáján találkoznak Vittman Ádámék.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.