Előbb játék, aztán küzdelem

facebook megosztás

Kanizsai Vadmacskák SE (7.) – ZTE NKK II (13.) 61-49 (27-5, 19-14, 9-19, 6-11)

Amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzés, 20. forduló. Nagykanizsa, 60 néző. Vezette: Koncsek, Fleischmann.

Kanizsa: Hegyi, Zsámár L. (22), Bánhegyi (21), Veres (5), Karancz P. Csere: Budai D. (12), Horváth N. (1), Scheiber E., Holló, Scheiber V., Gutai. Edző: Zsámár Krisztián.


Zsámár Lili (4) ezúttal is bizonyította edzőjének, egyben édesapjának, Zsámár Krisztiánnak, hogy a Vadmacskák csapatának erőssége

Fotó: Gergely Szilárd

Megyei rangadót rendeztek a női kosárlabda amatőr NB I-es bajnokságban Nagykanizsán, hiszen a Vadmacskák a ZTE NKK II-t fogadta. Mindkét együttes szerette volna addigi mutatóját javítani, a kanizsaiak például már az ötvenszázalékos mérlegükhöz, míg a vendégek a tabellán előttük álló ELTE Fortis csapatához közelíteni. A kanizsaiak vettek gyakorlatilag villámrajtot és az első felvonás után a lassan szintén meccsbe lendülő egerszegiek ellen a második tíz percet is megnyerték. Onnantól aztán mintha egy másik mérkőzés kezdődött volna, hiszen a nagykanizsaiak mintha kicsit visszavettek volna, a vendégek pedig pedig araszolni kezdtek felfelé. A Vadmacskák azért előnyére vigyázott és a találkozó végére még maradt is tíz pontnál is több belőle.

- Az előző két találkozónkból összeszedte magát a csapat, az első húsz percben nagyon jól, koncentráltan játszottunk, sőt, még kosárlabda is volt – mondta el a találkozót követően a kanizsaiak edzője, Zsámár Krisztián. - A mérkőzés második részében már inkább a faultok domináltak, de előnyünkből azért még akkor is maradt meg, s ez a győzelmet jelentette számunka.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.