Magyar győzelem

facebook megosztás

Magyarország U17 – Szlovénia U17 2-1 (2-1)

Női válogatott felkészülési-mérkőzés. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Sipos K. G.: Nagy F. (9.), Papp L. (42.), illetve Suhoversnik (45.)

Magyarország: Halla – Buzás, Pápai, Sain, Plóner – Róth – Czellér (Zsédely), Papp L., Nagy F. (Savanya), Stefán (Gaál R.) – Nagy V. (Palakovics). Szövetségi edző: Schumi Dorottya.

A magyar női U17-es utánpótlás válogatott már az Európa-bajnokságra selejtező elitkör jegyében játssza felkészülési mérkőzéseit, így a kanizsai magyar – szlovént is. Az említett selejtezőnek március végén Telki ad majd otthon, s olyan ellenfelekkel mérkőzhetnek majd Nagy Fanniék, mint Anglia, Görögország, illetve Grúzia.


Nagy Fanni, a DVTK játékosa szerzett vezetést az U17-es nő magyar labdarúgó válogatott számára a szlovénok elleni mérkőzésen

Fotó: Polgár László

A szlovénokkal szemben a nagykanizsai felkészülési mérkőzésen éppen Nagy Fanni szerzett vezetést a 9. percben, majd ezt duplázta meg a csapatkapitány Papp Luca. A biztos előny tudatában talán kissé váratlan volt, hogy Szlovénia közvetlenül a szünet előtt szépített Manca Suhoversnik révén. A második játékrészben is láthattunk több szép megoldást a csapatok részéről, mindkét fél többször cserélt is, de az eredmény már nem változott, nyert a magyar válogatott. A páros meccs visszavágójára csütörtökön, Szlovéniában kerülhet sor.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.