Múlt, jelen és jövő

facebook megosztás

A Kanizsai Dorottya Kórház múltjáról, jelenéről és jövőjéről hallhattak előadást a Király Női Klub tagjai. Az egyesület tegnapi rendezvényén Dr. Brünner Szilveszter kórházigazgató a várható fejlesztések mellett a saját karrierjéről is beszélt.

Ismét nagy volt az érdeklődés, teljesen megtelt a városi könyvtár előadóterme a Király Női Klub rendezvényén. Az egyesület második tavaszi előadásán az volt a fő cél, hogy minél több információt kapjanak az érdeklődők a Kanizsai Dorottya Kórház működéséről. – Hiánypótló előadás ez, mert ugyan negyedik éve csináljuk már ezt az előadássorozatot, s a nagykanizsai kórházból már nagyon sok orvos jött el előadni a Király Női Klubba, de a „főnököt”, a kórházigazgató urat most látjuk először vendégül. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy szükség van arra, hogy egy párbeszéd kialakuljon a betegek és a kórház között - mondta dr. Némethné dr. Ignácz Andrea, a Király Női Klub vezetője.

A rendezvényen a kanizsai betegellátás történetét, valamint a kórház jövőbeli terveit is megismerhették a jelenlévők. – Régóta dédelgetett álmunk az MR-készülék nagykanizsai kórházba hozatala. Ezért küzdünk már évek óta, reményeink szerint a jövőben ez megvalósul az intézményben. S természetesen további épület-, és műszerfejlesztések is várhatók a kórházunkban. Ezek a betegellátás színvonalát, az ápolás minőségét, s a gyógyítás hatékonyságát javítani fogják a jövőben - hangsúlyozta Dr. Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója. 

A Király Női Klub vezetősége még két előadást tervez az idei tavaszra.  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.