Négyből három győztes meccs

facebook megosztás

Az országos gyerek korcsoportos vízilabda bajnokság B csoportjában a KVSE Százhalombattán szerepelt.

Százhalombatta (4.) - Kanizsa Vízilabda SE (5.) 12-8 (3-1, 3-2, 1-3, 5-2)

Kanizsa: Hábli-Tóth - Varga Á..1, Lőrincz 1, Kovács, Rózsahegyi 2, Szirtes 3, Gether. Csere: Bődör (kapus), Lanc 1, Godinek, Tuboly, Doszpoth, N. Horváth, Erős. Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád.

- Titkon meglepetésben reménykedtem és abszolút meccsben is voltunk – kezdte az edzők részéről Simonka Ferenc. - Több kiállítást szereztünk most is, de ezek kihasználása ismét akadozott. A gyakorolt és megbeszélt taktikai elemek gyorsan feledésbe merültek a kezdő sípszót követően, ezt még át kell beszélnünk. Voltak jó és felejthető teljesítmények, remélem legközelebb nem a szimpatikus vesztes szerepét osztják ránk.

Az országos serdülő liga alapszakaszában a KVSE a B csoportban szintén Battán mérkőzhetett.

Százhalombatta (4.) - Kanizsa Vízilabda SE (1.) 17-21 (4-5, 5-7, 4-4, 4-5)

Kanizsa: Varga D. - Pécsi 8, Ziegler 3, Lekics 2, Szirtes Botond, Mező 2, Mándli. Csere: Tuboly (kapus), Krihó 2, Csarankó 1, Lőrincz 2, Varga Z., Rózsahegyi, Szirtes Bátony 1. Edző: Simonka Ferenc, Sallai Csanád.

- Legalább négyszer nyertük és vesztettünk el ezt a meccset – utalt a kanizsaiak hektikus játékára Sallai Csanád. - 13-13-nál utolértek minket, de a záró játékrészben hoztuk a kötelezőt. A meccset megtekintette a velünk holtversenyben első helyen álló Honvéd csapata is. Mit mondjak, okosabbak biztos nem lettek a játékunkat látva. Annak örülhettünk, hogy győztünk...

A Dunántúli Ifjúsági Bajnokság keretében a kanizsaiak a fővárosba látogattak.

CVK Ajka (3.) - Kanizsa Vízilabda SE (1.) 7-14 (1-2, 1-3, 3-4, 2-5)

Kanizsa: Tuboly - Horváth Gy. 3, Vlaszák 2, Kovács 3, Mándli, Pécsi, Lekics 1, Mező 3. Csere: Varga D. (kapus), Mándli, Ziegler, Krihó 1, Szirtes, Csarankó 1, Varga Z. Edző: Simonka Ferenc.

- A második helyezett Ajka ellen is kötelező volt a három pont megszerzése – mondta el Simonka Ferenc. - Sokszor ezek a győzelmek születnek meg a legnehezebben, de ma nem volt kérdéses, hogy melyik csapat a jobb. A helyzetkihasználásunk nem volt tökéletes, a lefordulásainkba többször is hiba csúszott, erre a jövőben nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Örülök, hogy a serdülő játékosok ezen a meccsen is lehetőséghez jutottak és hatékonyan segítették az ifik játékát.

Kanizsa Vízilabda SE (1.) – Dunaújváros FVE-TOPO (4.) 8-6 (2-0, 2-2, 1-2, 3-2)

Kanizsa: Varga D. - Horváth Gy, Vlaszák 6, Kovács 2, Mándli, Pécsi, Lekics, Mező. Csere: Tuboly (kapus), Mándli, Ziegler, Krihó, Szirtes, Csarankó, Varga Z. Edző: Simonka Ferenc.

- Az első mérkőzésen aratott győzelem után mindenki azt hitte, hogy a második is simán meglesz a gyengébbnek vélt Dunaújváros ellen – folytatta Simonka. - Már az elején eldönthettük volna a találkozót, de könnyelműen ejtegettünk ziccerben, a kihagyott helyzetek pedig felhozták az újvárosiakat. Ezután ki-ki meccset játszottunk és pár extra egyéni teljesítménynek (Vlaszák, Varga) köszönhetően sikerült csak behúznunk a három pontot. Az igazsághoz hozzátartozik és a srácok védelmében azért elmondom, hogy 11:1 volt a kontra faultok száma, így azért nehéz támadni.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.