Szombaton ingyenesen látogatható a Thúry György Múzeum állandó kiállítása

facebook megosztás

A hét más napjain a hat éven aluliak, a 70 év felettiek, a fogyatékkal élők és az őket kísérő személyek, valamint a nagykanizsai iskolákba járók léphetnek be térítésmentesen a múzeumba. A más városokban tanuló diákok és a nyugdíjasok pedig féláron válthatják meg jegyüket. A múzeumokat a nemzeti ünnepeken is érdemes felkeresni, hiszen egy kormányrendeletnek köszönhetően bárki ingyen tekintheti meg a kiállításokat.


A kedvezményt minden hónap második szombatján vehetik igénybe a 26 éven aluliak, valamint a 18 évnél fiatalabbak kísérői is

– Szeretném felhívni a tisztelt múzeumlátogatók vagy a szabadidős programokat szervezők figyelmét, hogy egy kormányrendelet értelmében – 1994/2000-es kormányrendelet – az alaptörvényben meghatározott nemzeti ünnepeken a múzeumok kiállításai ingyenesen látogathatók – mindenkinek. Nagy szeretettel várjuk a látogatókat március 15-én is a Thúry György Múzeumba 10-től 17 óráig, a múzeum Fő úti épületébe és a Magyar Plakát Házban is nyitva tartunk március 15-én, az ünnep alkalmából 10-től 17 óráig - tette hozzá Száraz Csilla, a Thúry György Múzeum igazgatója. 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.