Tartják alsóházi vezető helyük

Nagykanizsai Futsal Club (1.) - UTE (6.) 7-0 (3-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 3. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Bíró O. (Héra, Vass I.). G.: Nagy T. (4.), Szakmeiszter J. (9., 28.), Szalai D. (11., 23.), Kollár (30., 32.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Nagy T., Kollár, Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Horváth E., Szalai D., Novák L., Budai L. Vezetőedző: Bagó Gábor.


Szakmeiszter János az alapszakasz után a rájátszásban is nagy hévvel vetette magát a lila-fehérek elleni küzdelembe

Fotó: Gergely Szilárd

A futsal NB II Nyugati csoportjának alsóházi minitabelláján az élen álló kanizsaiak a sereghajtó Újpesti TE csapatát fogadták. Bagó Gábor legénységének tehát semmi más feladata nem volt, mindössze érvényesíteni a papírformát. A 4. percben Nagy Tamás gólja adta meg a felvezetést a hazaiaknak, akik mind jobban ellenfelük felé kerekedtek. Az első félidő három nagykanizsai találatát a másodikban további négy követte, ráadásul úgy, hogy a lila-fehérek egyet sem rúgtak. Az NFC biztosan áll az alsóház első helyén, legközelebb éppen a második ELTE-BEAC-hoz látogatnak.

- Külön öröm számomra, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a meccset – mondta el a meccs után a kanizssiak edzője, Bagó Gábor. - Úgy érzem, sokszor indokolatlanul kapkodva játszottak a játékosok és emiatt az utolsó passzokba hiba csúszott. Rengetek helyzetünk volt, aminek csak egy részét tudtuk kihasználni, de így is végig mi uraltuk a mérkőzést és magabiztosan nyertünk.