Teaházi összejövetelt tartott a Völgy Alapítvány a Lehetőségek Klubházában

A Völgy Alapítvány olyan pszichiátriai betegek nappali ellátását biztosítja, akik otthon élnek és nem igényelnek teljes felügyeletet. A klubtagok által készített festményekkel, nemezképekkel és játékokkal van tele a Lehetőségek Klubháza, ahol tegnap teaházi összejövetelt tartottak. – A teaház az már egy régi hagyomány a Völgy Alapítvány Lehetőségek Klubházában. Ilyenkor egy vendéget hívunk meg a közélet, művészet területéről, aki tud adni ismeretet, élményt, bármi olyat, ami érdekli a klubtagokat, és azokról beszél - fogalmazott Marketti Judit, az alapítvány kuratóriumi titkára.


Az idei klubdélután vendége Magyarország egyetlen nemezgyárának vezetője, Hargitai Éva volt

 Az idei klubdélután vendége Magyarország egyetlen nemezgyárának vezetője volt.  Hargitai Éva előadásában kiemelte: az általa képviselt cég is nyitott a nemezelés és a művészetterápia közötti kapocs erősítésre. – A gyárban készítünk ipari és dekoratív célú gyapjú filceket, amik gyakorlatilag bárhol, belsőépítészetben, divatban, mindenhol felhasználásra kerülhetnek. De szervezünk olyan foglalkozásokat is, ahol művészeti tevékenységeknek biztosítunk teret.

A Völgy Alapítvány vezetősége azt tervezi, hogy a jövőben a kerámiás foglalkozásokra is nagy hangsúlyt fektetnek. A teadélután kötetlen beszélgetéssel zárult.