Átlépték saját árnyékuk

Ziccer NLSE (6.) – Mosonmagyaróvári TE (5.) 1904 7-2 (3-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 15. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Vámosi (Szabó M., Rózsa). G.: Kondor (8.), Szollár (17., 38., 55., 61. - utóbbi kettőt 11-esből), Szalai L. (47., 59.), illetve Kardos (41.), Hérics (74. - 11-esből).

Ziccer: Balassa Sz. - Latin (Molnár L., 46.), Buncsák, Kondor (Gelencsér L., 71.), Boros G. (Bécsi Zs., 63.), Farkas Cs., Tarsoly, Szollár, Szabó Zs., Molnár R. (Szalai L., 46.), Kozma. Edző: Benedek József.


Szollár Bernadett (fekete-fehér mezben) a Ziccer NLSE legutóbbi bajnokiján négyszer talált be az ellenfél hálójába

Fotó: facebook/Ziccer NLSE

A Ziccer NLSE NB II-es női labdarúgó együttese a tabellán előtte álló, ötödik Mosonmagyaróvár együttesével szemben szerette volna csökkenteni hátrányát, ráadásul az ősszel idegenben a kanizsaiak 3-1-re ki is kaptak. Már a 8. percben vezetést szerzett a nagykanizsai csapat Kondor Kata révén. A hazaiak folyamatosan nyomás alatt tartották ellenfelünket, jött is Szollár Bernadett találata, sőt, a félidő végén már második találatát jegyezte a támadó. Az óváriak ugyan szépíteni tudtak, de a második játékrész elején gyorsan növelte előnyét a Ziccer Szalai Laura góljával. Szollár nem sokkal később már mesterhármasánál tartott, azt követően Szalai duplázott, végül Szollár, mint a mezőny legjobbja negyedszer is eredményes tudott lenni. A gólzápor egy MTE-találattal zárult, a Ziccer NLSE pedig remekelt az egész meccs során.

- Úgy érzem, a játékon és az eredményen is látszott, hogy nagyon akartak nyerni a lányok – mondta el Benedek József, a kanizsaiak edzője. - Gratulálok a csapatnak, végre átléptük saját árnyékunkat!