Döntetlen a csúcsrangadón

facebook megosztás

Kanizsa VSE (1.) – Szegedi VE (3.) 6-6 (1-0, 3-1, 1-2, 1-3)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 3. forduló. Nagykanizsa, 120 néző. Vezette: Füzesi, Rubos.

Kanizsa: Pelle – Francsics, Dobay G., Fodor, Dobay P., Mocsári, Salamon 1. Csere: Vadovics 1, Hertzka 2, Szilágyi 1, Knézy, Horváth B. 1, Balli. Edző: Ludányi Kadosa.


A Kanizsa - Szeged OB I B-s vízilabda rangadón viszonylag korán kialakult már a végeredmény, mindkét együttes sokat tett bele a mérkőzésbe 

Hamisítatlan rangadó-hangulata volt a nagykanizsai OB I B-s vízilabda-mérkőzésnek, amit már akkor leszűrhettünk, amikor a szegediek közölték, már előző nap elutaztak a mérkőzésre. A medencét övező széksorokban pedig a szokásosnál több nézőt konstatálhattunk és a hazai szimpatizánsok örömmel vehették, hogy a nagy taktikai csatát is hozó első negyed után kanizsai vezetést mutatott az eredményjelző. A második negyedben sem volt megállás, a KVSE kapujában pedig Pelle Balázs hárított többször is a csapatát lelkesítő módon. Dobay Gergelyék meg sem álltak 5-1-ig, s már fel is sejlett a hazai győzelem lehetősége. A szegediek hálóőre ugyanakkor egymást követően kétszer is úgy avatkozott játékba, mely az övéit vitte előre fontos lélektani pillanatokban. A Kanizsa VSE addigi magabiztossága a medencében kissé megbicsaklott, a vendégek alakulata pedig van annyira jó együttes, hogy ezt ki is használta és a döntetlent sikerült is kiharcolnia. Ludányi Kadosa legénységének ugyanakkor azért sincs oka a kesergésre, hiszen a legfőbb riválisa előtt maradt négy ponttal, ráadásul vezeti is a tabellát.

- Mindenképpen nyerni szerettünk volna és egy ideig erre nagyon jó esélyeink is voltak, hiszen 5-1-ig úgy ment minden, ahogy azt taktikailag is elterveztük - értékelt a találkozót követően Ludányi Kadosa, a KVSE trénere. - Addig minden jól működött, amikor a Szeged viszont 5-3-nál járt, valami megbicsaklott, szétesett nálunk. Tegyük gyorsan hozzá, a döntetlen sem rossz eredmény számunkra.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.