Egy tolókocsis mozgássérült követett el szeméremsértést Sormáson

facebook megosztás

Egy mozgásában részlegesen korlátozott, tolókocsival közlekedő, 55 éves férfi követett el szeméremsértést egy tavaly nyári reggelen, Sormáson. A nem mindennapi büntetőügy részleteiről megyénk főügyészségének sajtószóvivőjét, dr. Pirger Csabát kérdeztem.

Egy mozgásában részlegesen korlátozott, tolókocsival közlekedő, 55 éves, Nagykanizsa közeli kistelepülésen élő férfi 2018. július 15. napján, a lakóhelyéről 13.00 órakor induló busszal utazott Sormásra, hogy ott, a focipályán tartott sport napon találkozzon az ismerőseivel.

Ezt követően, 22.30 óra körüli időben a férfi a sormási, Kossuth utcai buszmegállóba ment, s mivel esett az eső, a fából készült fa váróban várakozott egyedül, hogy majd a reggeli órákban közlekedő busszal utazzon vissza a lakhelyére. Reggel 8 óra körül, a tolókocsiból kiszállva, a váró padjára feküdt s ott önkielégítést végzett, annak ellenére, hogy felismerte annak lehetőségét, hogy a 08.05 órakor, a buszmegállóban megálló buszból több személy is észlelte a cselekményét. Ezért a Nagykanizsai Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat ellene a dél-zalai város járásbíróságán.

Papp Attila

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.