Érdi éremszerzés után válogató

facebook megosztás

A Kanizsa Box Klub nemrég nemzetközi edzésnapot szervezett, melyen négy klub, köztük a házigazda mellett egy maribori egyesület sportolói is szerepeltek. Végül 46 versenyző lépett kötelek közé és a nyilvánosra meghirdetett tréning-programra érkeztek nézők is szép számmal. A majd' 50 öklözőből 19 volt nagykanizsai, akiknek az esemény remek alkalmat kínált a diákolimpiára, melyet immár utánpótlás Magyar Kupának is titulálnak.


Tóth László (balról), a Kanizsa Box Klub edzője örömmel újságolhatta, hogy Szüsz Cintia (balról a második) meghívót kapott a női junior válogatott tatai edzőtáborába

Nos, az érdi ökölvívó tornán a KBK bokszolói közül – oktatási intézményeiket is képviselve - Szüsz Cintia első, Kovács Petra második, míg Torma Balázs és Szlovák Milán harmadik lett súlycsoportjában, Bogdán Attila és Orsós Renátó pedig ötödikként zárt. Időközben megérkezett a kanizsai klubhoz a női junior válogatott kikérője Szüsz Cintia részére, a nagykanizsaiak reménysége Tatán csatlakozik a kerethez.

- Cintia esetében már a májusi utánpótlás Európa-bajnokságra felkészítő edzőtáborról beszélünk, annak keretében fogják kiválasztani az induló csapat tagjait, reméljük, versenyzőnk is bekerül az utazó együttesbe, melynek tagjai május 22. és június 2. között a romániai Galati (Galac) városában léphetnek szorítóba – fogalmazott a KBK vezetőedzője, Tóth László.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.