Időben jött figyelmeztetés

facebook megosztás

Nagykanizsai Futsal Club (7.) - REAC-SISE (10.) 4-4 (2-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 6. forduló. Nagykanizsa, 110 néző. Vezette: Wittner (Szabó D., Imrő). G.: Horváth E. (15., 29.), László D. (15.), Szalai D. (24.), ill. Hornok (6.), Kollár Zs. (26.), Árvai (31., 37.).

Nagykanizsa: Szőke R. - Nagy T., László D., Horváth E., Szakmeiszter J. Csere: Szakmeiszter Á. (kapus), Szalai D., Kollár P., Koronczai, Budai L. Vezetőedző: Bagó Gábor.

Kellemetlen ellenfél érkezett a kanizsai futsalosokhoz vendégségbe és az egész találkozó kissé nehézkesen alakult. A hazaiak oldalán állt a nagyobb tudás, amit a az első félidőben sikerült is előnnyel realizálni. A második húsz percben 3-1 után még 4-2-re is alakult az állás, volt lehetőség az előny megtartására is, a REAC azonban negyedszer is beköszönt, így megosztoztak a felek a pontokon.

- Szezonbeli legrosszabb teljesítményünkkel döntetlent sikerült elérnünk – értékelt Bagó Gábor, az NFC edzője. - Nehéz volt egy olyan ellenfél ellen játszani, aki öt emberrel a a saját kapujában áll és nem akar támadni, de ez nem mentség a mi produkciónkra. Nagyon lassan, körülményesen és rengeteg technikai hibával játszottunk.Védekezésünkben annyi hibát követtünk el, amennyit az elmúlt félév alatt nem tettük meg összesen. Csak saját magunknak köszönhetjük, hogy nem tudtuk lezárni a mérkőzést többször is, ellenfelünknek így ajándékba adtunk egy pontot. Nincs persze tragédia, hiszen így is veretlenek vagyunk még az alsó-házban és még mindig a tanulóévünket futjuk, de ezekből a mérkőzésekből valóban tanulnunk is kell a jövőt illetően.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.