Megkéselték ismerősüket

facebook megosztás

A két férfi Zalaegerszegen, megütötte és egy késsel többször megszúrta a sértettet, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.


Fotó: police.hu

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a két gyanúsított 2018. augusztus 28-án a kora esti órákban Zalaegerszegen, a landorhegyi városrészben előzetes szóváltást követően bántalmazta egyik ismerősét. A testvérpár megütötte, majd a fiatalabb férfi egy késsel többször megszúrta a sértettet a combján és mellkasán, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók fél nap alatt azonosították és elfogták a 27 éves és 32 éves zalaegerszegi férfiakat, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a testvérpárral szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.