Nem adják fel

Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Pécsi VSE (6.) 30-24 (15-11)

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 20. forduló. Nagykanizsa, 90 néző. Vezette: Haskó, Szécsi Lantos.

Tungsram: Miklós 1 – Kovacsics 3, Nagy A. 7/3, Tóth K. 2, Hári 1, Gyimesi 5, Bándi. Csere: Nagyvizeli (kapus), Vadász 2, Bazsó, Csabai 3, Kiss G., Csalló 3, Balogh P. 1, Bécsi 2, Pál Á. Edző: Gazdag Tibor.


Ha a Tungsram SE kézilabdázói az elmúlt hétvégén időnként darálóba is kerültek, lendületüket ez sem törhette meg

Fotó: Gergely Szilárd

A házigazda kanizsai férfi kézilabdázók ha nem is azonnal, de 3-2 után nagyon megindultak és hétgólos előnyig meg sem álltak - az első félidő 12. percéig. Ez jó alapot teremtett a továbbiakra, s azért is szükségeltetett a nagyobb előny, mert a játékrész végére a pécsiek zárkóztak is valamelyest. A második harminc perc kezdeti szakaszában is tovább próbálkoztak a vendégek, Gazdag Tibor tanítványai azonban sikeresen visszaverték ezeket a próbálkozásokat góljaikkal, melyek mindig jó ritmusban érkeztek. Ezzel a nagykanizsaiak fontos két ponthoz jutottak és legközelebb a sereghajtó Százhalombatta otthonába látogatnak.

- Az egész mérkőzésen végig magabiztosan vezetve, kevés hibával kézilabdáztunk és ez meghozta az eredményét - összegzett Gazdag Tibor, a Tungsram SE edzője. - Gratulálok a játékosaimnak, mindenki hozzátette a maga részét, igazi csapatként működtünk.