Pontos húsvétvasárnap

facebook megosztás

A kiskanizsai focisták a bajnokság előző, 23. fordulójában az utolsó pillanatban maradtak pont nélkül a Zalakomár otthonában, ahol 3-2-re kaptak ki egy 92. percben esett hazai találatból kifolyólag.


Anger Tamás (sárga szerelésben) jó néhány alkalommal kellett, hogy tisztázzon a csácsi támadók elöl a kiskanizsai labdarúgó-mérkőzésen

Fotó: Polgár László

Nos, akkor talán még nem is sejtették, hogy a húsvétvasárnapi játéknapon szintén az utolsó pillanatok játszanak majd főszerepet a soros mérkőzésük alakulásában. Lukács István játékos-edző gárdája a Csács-NSE-t látta vendégül nem túlzottan nagy érdeklődés mellett. Aki viszont látta, emlékezetes csatának lehetett tanúja. Kezdődött azzal, hogy a vendégek szép, egyben okos góllal szereztek vezetést, a 0-1-es félidő után a Sáska azonban nem hagyta annyiban a dolgokat. A meccs hajrájába fordulva Nagy Roland a komári találkozóhoz hasonlóan betalált, mi több, duplázott is és a 86. percben már a vendéglátóknál volt az előny. Eljött azonban ismét a 92. perc és a csácsiaknál a hatodik meccsén hetedik gólját szerző Kónya Szilárd egyenlíteni tudott, a meccs pedig 2-2-es döntetlennel zárult.

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (14.) - Csács-NSE (13.) 2-2 (0-1)

Zala megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló. Kiskanizsa, 70 néző. Vezette: Kiss N.

G.: Nagy R. (84., 86.), illetve Nikitscher (29.), Kónya Sz. (92.).

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.