Rablás elkövetőit keresik Kanizsán

facebook megosztás

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint három ismeretlen férfi 2019. április 25-én 4 óra 50 perc és 5 óra közötti időben Nagykanizsán, a Zárda utcában támadt rá egy fiatal nőre. Az idősebb elkövető fellökte, majd többször arcon ütötte a földön fekvő sértettet, míg a 20 év körüli társai kivették a pénzt a nő kabátjának zsebéből és elfutottak. A bántalmazás következtében a sértett könnyű sérülést szenvedett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az idősebb elkövetőről grafika készült. A férfi 40 év körüli, erős testalkatú, körülbelül 165 centiméter magas.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.