Van törleszteni valójuk

facebook megosztás

Vasárnap 16.30 órától az NB III-as kanizsai labdarúgók ismét hazai pályán játszanak, hiszen a szintén újonc Sárvár FC-t látják vendégül Szabó Bálinték. Ősszel az Iváncsa elleni szeptemberi kupameccs mellett az az időszak hagyott talán kissé negatív nyomokat a szurkolókban, amikor a Szabadkikötőhöz elutazva, a csepeli fiaskó után Sárváron is kikaptak a nagykanizsaiak. Ezúttal azonban a THSE ellen a győzelem már zsebben, s jöhet a sárváriakkal szembeni kilencven perc – immár kedvező előjelekkel...


Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője vasárnap a Sárvár ellen is győzelemre vezetné együttesét

Fotó: Gergely Szilárd

A hatodik helyen álló nagykanizsaiak az elmúlt fordulóban egy számukra már többször bevált recepttel operáltak, a viszonylag korán megszerzett előnnyel le is győzték 2-0-ra a THSE-Szabadkikötő gárdáját.

- Sárváron szenvedtük el legnagyobb vereségünk a bajnokságban, hiszen ősszel a háromgólos különbség alkalmával gólképtelenek is voltunk – mondta el Barna László, a kanizsaiak vezetőedzője. - Mindenképpen szeretnénk javítani a velük történő összevetésünkben, s a szurkolók a papírforma alapján biztos győzelmet várnak, azért ez nem ilyen egyszerű, mivel ellenfelünk is igyekszik minél jobb eredménnyel előrukkolni. Nehéz meccs elébe nézünk, Kovács Györgyre még kétmeccses eltiltása végett nem számíthatok, míg Major Máté múlt héten gyűjtötte be ötödik sárga lapját.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.