Alázat és ambíció ötven receptbe zárva

A szakma után a nagykanizsai közönség is megismerhette Jakabfi Dávid receptes könyvét. A könyvbemutatón felelevenítették a nemzetközileg ismert patissier karrierjének kezdetét, de az érdeklődők azt is megtudhatták, melyik az az édesség, amit még neki is kihívás elkészíteni. Az eseményre nem érkezett üres kézzel a kiskanizsai cukrász, aki a sütemények mellett azt az tortaburkoló masszából készült csimpánzt is elhozta, amire május 14-ig lehet licitálni. A befolyt összeggel pedig az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatják.


A szakma után a nagykanizsai közönség is megismerhette Jakabfi Dávid receptes könyvét

– Legnagyobb inspirációt az adta, hogy nagyon sok könyvet vettem, másoltam én is régen, illetve használtam, amikből nem kaptam elegendő információt. Nagyon vizuális típus vagyok, szeretem képekben is látni azt, amit meg szeretnék ismerni, és szerettem volna ebből a hibából tanulva másoknak segíteni, hogy könnyebb legyen megismerni ezt az irányt – mondta Jakabfi Dávid patissier.