Az igazi arcuk – fölényes győzelem

facebook megosztás

UTE (12.) - Nagykanizsai Futsal Club (7.) 5-13 (3-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 8. forduló. Kistarcsa. Vezette: Apkó (Surin, Tiringer). G.: Gerhardt (7.,14.), Fehértói (19.,40.), Tóvizi (28.) illetve Szakmeiszter J. (11.,35.), Novák L. (12.,29.), Kollár P. (14.,24.,39.), Nagy T. (21.), Szalai D. (27.,38.), Szakmeiszter Á. (33.), László D. (33.), Horváth E. (37.)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., László D., Novák L., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Nagy T., Kollár P., Schuller, Szalai D., Koronczai. Edző: Bagó Gábor.

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es játékosainak oda kellett figyelniük hétfő esti bajnokijukon, hiszen az ellenfelek sem lazsálnak ellenük, erre jó példával szolgáltak a korábbi fordulók eredményei. A csere nélkül kiálló újpestiek Kistarcsán egy félidőig az izgalmakat még fokozták is a kanizsaiak soraiban, a meccs második félidejében aztán a a dél-zalaiak hozták győztes formájuk – ebbe az is belefért, hogy az egyik kapusuk, Szakmeiszter Ádám még gólt is szerzett -, az NFC pedig őrzi első helyét az alsóházi rájátszásban.

- Nagyon nehezen lendültünk játékba – kezdte értékelését Bagó Gábor, az NFC trénere. - Görcsösen és idegesen játszottunk, ennek különböző okai voltak. A védekezésünkre nagyon nem figyeltünk oda és ennek meg is lett az eredménye. A második félidőben gyorsan a magunk javára fordítottuk a mérkőzést és végül magabiztos, nagyarányú sikert arattunk.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.