Gólgazdag meccs és hetedik hely

facebook megosztás

5 Stars-Érdi VSE (10.) - Nagykanizsa Futsal Club (7.) 8-8 (4-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 10. forduló. Érd, 50 néző. Vezette: Wittner (Strehó, Szabó D.). G.: Zuigéber Á. (7.), Gáspár T. (11., 12., 23.), Bognár B. (12., 28.), Gulyás (21.), Horváth T. (22.) illetve Schuller (1.), Őri M. (18., 32.), Szalai D. (20.), Kollár P. (22., 34.), László D. (23.), Németh I. (38. -öngól)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Kollár P., Szalai D., László D. Csere: Szőke R. (kapus), Losonczi, Őri M., Schuller F. Edző: Bagó Gábor.

Szezonja utolsó bajnokiját Érden vívta a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese, mely az alsóház élén várta a Pest megyei találkozót. Összességében egy roppant izgalmas meccsel búcsúztatták az idényt a csapatok, egyben potyogtak is a gólok. A találkozó érdekessége volt, hogy a hazaiak soriban fedezhették fel Zuigéber Ákost és Kata Mihályt, akik néhány az U17-es magyar labdarúgó válogatott tagjaként kijutottak a brazíliai U17-es világbajnokságra. A kanizsaiaknak az alsóházi rájátszás során volt ugyan három pont mínuszuk az utánpótlás harmadszori ki nem állása végett, de így is pontelőnnyel végeztek a Tihanyi FC előtt az NB II Nyugati csoportjának hetedik helyén – történetük első második vonalbeli idényében.

- Egy igazi közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk – értékelt Bagó Gábor, az NFC edzője. - Sok gól és rengetek helyzet volt a mérkőzésen, melyen a egyik csapat sem nagyon foglalkozott a védekezéssel. Úgy érzem, jól sikerült az első szezonunk az NB II-ben és bízom abban, hogy sok örömöt tudtunk még szerezni a szurkolóinknak, akik végig mellettünk voltak. Nekik és a klubnak is köszönünk mindent, amit a szezon során értünk tettek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.