Nem rúgták rá a másodikat

facebook megosztás

Komárom VSE (5.) – FC Nagykanizsa (6.) 2-1 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 26. forduló. Komárom, 100 néző. Vezette: Móri T. (Rigó, Péntek Zs.). G.: Hajba (65.), Kenesei (87.), illetve Lőrincz B. (38.)

Nagykanizsa: Horváth M. - Pál D., Szabó B., Gerencsér A., Horváth D. - Kretz, Kovács O. - Hetesi (Kovács Gy., 64.), Lőrincz, Vajda R. (Horváth B., 73.) - Vittman (Major, 85.). Vezetőedző: Barna László.


Lőrincz Bence (sötét szerelésben) ahogy az elmúlt héten, úgy vasárnap Komáromban is betalált, ezúttal gólja azonban nem segített az FC Nagykanizsa csapatán

Fotó: Gergely Szilárd

Micsoda hétvégéje volt Bozsik Péternek, a ZTE-t 2002-ben NB I-es bajnoki címig vezető korábbi labdarúgó szövetségi kapitánynak, hiszen szombaton este szakértőként a Fradi – Újpesten működhetett közre, vasárnap késő délután pedig vezetőedzőként a Komárom VSE-vel az FC Nagykanizsa legénységét fogadhatta. Az elszántan érkező kanizsaiak pedig egyáltalán nem voltak megilletődöttek az első félidőben, mi több, Lőrincz Bence révén a játékrész hajrája felé közeledve a vezetést is megszerezték. A második negyvenöt percben értelemszerűen a komáromiak próbálták változtatni a játék képén és az álláson, így a 65. percben egyenlíteniük is sikerült, a csereként beállt Hajba Tamás által. S hogy ez ne maradjon annyiban - bár nem kimondottan alakult így a meccs menete - arról Kenesei Krisztián gondoskodott, aki a 87. percben eldöntötte a meccset a hazaiak javára.

- Nem tehetek szemrehányást a srácoknak, hiszen a vezetésünk után is mentek tovább becsülettel, de nem tudtuk rárúgni a második gólt – mondta rögtön a mérkőzés után Barna László, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - Mentünk előre, de egy olyan rutinos játékos, mint Kenesei Krisztián meg amilyen helyzet adódott előtte, annak a lehetőségét felismerte és be is lőtte a komáromiak második gólját.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.