Sakk-matt!

facebook megosztás

Újabb lépéssel került közelebb a város örökös szenior sakkbajnoka címhez Papp Nándor, aki immár negyedik alkalommal nyerte meg veretlenül a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot. A verseny egyúttal az országos bajnokság elődöntője volt.

Szeptember 19-20-án ismét megrendezik az Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságot, amelynek kanizsai elődöntőjét a napokban tartották. A területi fordulóra ki versenyszellemből, ki a játék szeretetéből nevezett.

– Príma gyerekek vannak itt, szeretek velük játszani. Hol nyerünk, hol veszítünk, hol döntetlen, ez a szép az egészben – árulta el Őri Árpád.

A versenyt és egyben a Városi Rapid Egyéni Sakkbajnokságot – immár negyedik alkalommal – veretlenül nyerte meg Papp Nándor, a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Körének tagja, akinek már csak háromszor kell diadalmaskodnia, hogy megkapja a „Nagykanizsa Város Örökös Szenior Sakkbajnoka” címet.

– Amíg bírok, addig sakkozom. De szerintem itt mindenki így van, hiszen sokan vannak itt, akik nálam is idősebbek – mondta.

Az országos bajnokságon még Marosvölgyi Ferenc, a Tungsram Nyugdíjas Klub játékosa, valamint a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Körének színeiben indult Földesi Zoltán képviseli majd a várost.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.