Topon voltak

facebook megosztás

A kanizsai TOP 12-es versenyre meghívott tizenkét asztaliteniszezőt két hatos csoportba osztották, ahol körmérkőzéseket játszottak. A csoportok első két helyezettjei játszottak a döntőbe jutásért, a harmadik helyezettek az 5. helyért, a negyedikek a 7. az ötödikek a 9., a hatodikok a 11. helyért.


Az asztalitenisz TOP-12 az első hat helyezettje, Halász Lajos (balról), Nagy Emil, Nyírő József, Tőkés Levente, Gyöngyösi Áron és Balatoni Máté is nagy meccseket játszottak Kanizsán

A versenyen a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE, a Hévíz SK, a Vonyarcvashegy, Zalakomár, és az EVO ASE (Zalaegerszeg) versenyzői indultak, csak a Gyenesdiás játékosai hiányoztak.

Az A csoportot Nyírő József nyerte veretlenül Gyöngyösi Áron előtt. (Gyöngyösi csak az egymás elleni győzelemmel előzte meg a kanizsai Halász Lajost), míg a B jelű hatosban Nagy Emil végzett az élen veretlenül Balatoni Máté előtt. (Balatoni szintén az egymás elleni eredménnyel előzte meg Tőkés Leventét).

Nyírő Balatonit, Nagy Gyöngyösit verte a döntőbe jutásért, a finálét végül a nagy esélyes Nyírő József nyerte és így ő lett a TOP-12 bajnoka 2019-ben.

Asztalitenisz megyei TOP-12 végeredmény: 1. Nyírő József (Hévíz), 2. Nagy Emil (Vonyarcvashegy), 3. Balatoni Máté (Hévíz), 4. Gyöngyösi Áron (EVO ASE), 5. Tőkés Levente (Hévíz), 6. Halász Lajos (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 7. Papp Róbert (EVO ASE), 8. Novotny Gábor (Zalakomár), 9. Tuboly Jenő (EVO ASE), 10. Tóth István (Zalakomár), 11. Sümegi János (Hévíz), 12. Kövesi József (Zalakomár).

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.