Újra Csaj Biznisz Nap lesz Nagykanizsán

A harmadik alkalomra olyan nőket várnak, akik az önfoglalkoztatás útján terveznek elindulni vagy vállalkozásuk eredményességét növelnék. A rendezvényt június 11-én tartják a Medgyaszay Házban, ahol ismert előadók adnak tanácsokat, tippeket, mitől és hogyan lehet sikeres egy vállalkozás. Az érdeklődők pedig minitréningen, valamint kerekasztal-beszélgetésen is részt vehetnek. Az ingyenes rendezvény a Kanizsai Foglalkoztatási Paktum keretében valósul meg, melynek július 1-jén induló második etapjában pedig további bértámogatást kaphatnak a programban résztvevők. A napról részletes információk a Csaj Biznisz Kanizsa közösségi oldalán találhatók.


A harmadik alkalomra olyan nőket várnak, akik az önfoglalkoztatás útján terveznek elindulni vagy vállalkozásuk eredményességét növelnék

– A paktumnak alapvetően az a célja, hogy különböző munkaerőpiaci szolgáltatásokkal, illetve bértámogatással próbáljuk meg visszahelyezni a munkaerőpiacra azokat a célcsoportokat, amelyeknek tagja nyilván beleillenek ebbe a kategóriába, és ennek keretében pedig az önfoglalkoztatóvá válás az, ami adja a fókuszát ezeknek a rendezvényeknek. A helyi termelőkre, mesterségekre és a városban már működő vállalkozásokra épít tulajdonképpen, ami azt jelenti, hogy ezen a napon is lesznek itt mesteremberek, helyi termelők, akik már a piacon vannak, és akik nyilván bemutatkoznak. Akik jól csinálják azt, amit csinálnak, akiktől érdemes tanulni, és akikhez a nap folyamán oda lehet menni, meg lehet velük ismerkedni és beszélgetni lehet velük. Hogy megkapják azt az utolsó löketet esetleg az érdeklődők, akik még arra várnak, hogy el merjenek indulni egyáltalán a vállalkozóvá válás útján – mondta Héhl Gina projektmenedzser.