A nyolcaddöntőig jutottak

Remek erőfelmérőként egy nemzetközi utánpótlás labdarúgó-tornán vehetett részt Horvátországban az FC Nagykanizsa U11-es labdarúgó együttese.


Az FC Nagykanizsa ifjú focicsapata remek tapasztalatokat gyűjthetett a horvátországi labdarúgó tornán

A horvátországi Crikvenicán a kisváros Crikvenica Cup elnevezésű – egyben harminckét csapatos – nemzetközi tornájára kapott meghívót az FC Nagykanizsa ifjú legénysége. A csoportmérkőzések során FC Nagykanizsa - ŠN Sibinj 2-1 (kanizsai g.: Kovács Mirkó 2) FC Nagykanizsa - NK Lokomotiva Zagreb 1-1 (kg.: Bagó Botond), FC Nagykanizsa - NK Sesvete 0-1 eredményeket könyvelhetett el a kanizsai küldöttség a tengerparti településen, egyben a négy pontjukkal csoport-másodikak lettek, bejutva ezzel a legjobb tizenhat közé. Ezzel egy másik négyes elsőjével, a bosznia-hercegovinai OFK Bihaćcsal játszottak: a rendes játékidőben 0-0 lett az eredmény, büntetők következtek, melynek során 3-2-re alulmaradtak Visnovics István tanítványai.

- Nagy eredménynek tartom, hogy egy erős nemzetközi mezőnyben sikerült a nyolcaddöntőig eljutnunk – fogalmazott a tréner. - A védelemből Lovrek Deján és Láng Zsombor teljesítményét dicsérném, ők mind a négy mérkőzésen odatették magukat, továbbá kiemelném még Kovács Mirkó attraktív támadójátékát. Amúgy a csapat minden tagja előtt le a kalappal, no és ne felejtsük el a kitűnő hangulatot teremtő szurkolóinkat a szülők személyében, hiszen ők is hozzátették a magukét az eredményhez.