Halálos baleset Zalacsébnél

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Fotó: police.hu

Suzuki személygépkocsival közlekedett egy személy 2019. június 24-én 19 óra 13 perckor a 7411-es úton Zalacséb közelében, amikor előzés közben nekiütközött a szemből közlekedő Mazda személyautónak. A baleset következtében a Suzuki vezetője a helyszínen elhunyt.

Keszthelyen, az Epres kert úton a Csapás út felé közlekedett egy férfi Opel típusú tehergépkocsival 2019. június 24-én 15 óra 30 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél a sofőr a Nagy Imre utca felé kanyarodott. Haladása során későn észlelte az utat keresztező kerékpárúton közlekedő biciklist, és összeütköztek. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Cserszegtomajon, a Hosszú úton a Sümegi út felé közlekedett egy férfi kerékpárral 17 óra 10 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél kihajtott egy segédmotor-kerékpáros elé, és összeütköztek. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.