Hasznos tanácsokkal gazdagodtak a Csaj Biznisz Nap résztvevői

facebook megosztás

Sok érdeklődőt vonzott a harmadik alkalommal megrendezett Csaj Biznisz Nap. A Kanizsai Foglalkoztatási Paktum rendezvényére olyan nőket vártak, akik az önfoglalkoztatás útján akarnak elindulni, vagy vállalkozásuk eredményességét növelnék. – Én azt látom, hogy most van egy nagyon pozitív társadalmi változás ebben, tehát rengeteg olyan vállalkozót látok, aki most indul. Aki GYES-en volt és már azzal a tudattal van GYES-en, hogy nem fog utána visszamenni a főállású munkahelyére dolgozni, hanem el akar kezdeni valami mást – mással szeretne foglalkozni. Egy nőnél, amivel hangsúlyozottan foglalkozni kell, és amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, az mindig a család-kérdés, tehát meg kell lennie az egyensúlynak, a gyereknevelésben, a párkapcsolatban – fogalmazott Csatlós Csilla coach.


A Kanizsai Foglalkoztatási Paktum programján ismert előadók adtak tanácsot egyebek mellett a vállalkozások indításáról (Fotó: Gergely Szilárd)

Az érdeklődők a vállalkozások elindításán túl egyebek mellett arról is hallhattak, mitől lehet sikeres egy-egy jó ötlet, és hogyan használják eredményesen a közösségi oldalakat. – Nem biztos, hogy minden egyes tanács, amit itt hallanak, az passzol a saját vállalkozásukra, de az, hogy lesz benne legalább egy olyan tipp vagy praktika, amit haza vihetnek magukkal és ettől jobbá tehetik az ő üzletüket, az szerintem borítékolható – mondta Cserti Csilla, a program egyik szervezője.

Az előadásokon többször is elhangzott, egy nőnek az élet több területén is helyt kell állnia, mindezek ellenére nem lehetetlen, hogy összehangolja a családot és a karriert. A program szervezői erre pozitív példákat is bemutattak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.