Játékosbúcsúztató és éremátadó

Búcsútorna elnevezés alatt szervez kézilabda rendezvényt a Letenye UKE együttese június 22-én, szombaton Letenyén.


A Letenye UKE együttesénél ahogy a bajnoki cím megszerzése után, úgy vélhetően az éremátadó alkalmával sem lesz gond a hangulattal

Teperics Tamás, a letenyeiek csapatvezetője elmondta, helyzetük kissé speciális, hiszen bajnoki címet ünnepelhetnek, csak éppen a Somogy megyei bajnokságból hozták az aranyat. A határ menti kisváros legénysége a tavalyi harmadik hely után idén elsőséget ünnepelhetett és a szezonzárás apropóján éremátadót is szerveznek, melynek helyszíne jövő szombaton 14 órától a letenyei iskola lesz. Az Andrássy Gyula Általános Iskolában azonban nem csupán a jelennek, de egy kicsit a nosztalgiázásnak is jut szerep, hiszen aktív játékoskarrierjüket befejező kézilabdázóktól, Baksa Istvántól és Berta Zsolttól is búcsúznak 16 órától – stílszerűen kézilabda-mérkőzéssel.

A vendégjátékosok névsora is veretes, hiszen Gulyás Istvántól Krichenbaum Tiboron át Sótonyi Lászlóig tart a meghívottak listája, no és ne feledkezzünk meg a kanizsai vonulatról sem, tehát ott lesz Felde István, Kosztolánczi Zsolt, vagy éppen Tóth László is. Mielőtt azonban a labdáé lenne a főszerep, a mostaniak megkapják jól megérdemelt aranyérmeiket és többek mellett az MKSZ részéről dr. Prémecz Attilától, a szövetség igazgatótanácsának elnök-helyettesétől is fogadhatják majd a gratulációt.