Mozgalmas nyár a lőállásokban

A tavasszal már felnőtt sportlövő Európa-bajnokságon is szerepelt Borsos Fanni, a PLSE Nagykanizsa igazoltja továbbra is szállítja az előkelő helyezéseket sportágában.


Borsos Fanni magyar és szlovén klubjának színeiben is remekül versenyez a légpuskás versenyeken

Fotó: facebook

Legutóbb Pécsen szerepelt a Nagykanizsán is tréningező fiatal sportoló rangos versenyen és légpuskás számában lett a hölgyek mezőnyében harmadik 623,1 körrel. Mindezek előtt Boros Fanni a Bosznia-hercegovinai Szarajevóban is lőállásba léphetett és a szlovéniai egyesülete színeiben csapatban harmadik helyen végzett az egyfajta „össz-jugó”, a korábbi délszláv tagállamok legjobbjait tömörítő bajnokság versengésében. Egyéniben a női mezőnyben a 60 lövéses légpuskásoknál első helyezést ért el, míg vegyes párosban immár – meghívottként - a magyar színeket képviselve Somogyi Péterrel párban harmadik helyezést gyűjtött be.

A nyár sem lesz eseménytelen a kanizsaiak reménységének, hiszen hivatalos egyebek mellett egy újpesti versenyre, míg augusztusban a felnőtt 50 méteres kisöbű sportpuska országos bajnokság már a fővárosi Nemzeti Lőtéren várja Fannit.