Pedagógus piknik

facebook megosztás

Pedagógus pikniket tartottak pénteken a Nagykanizsa Központi Óvoda munkatársai a Csónakázó-tónál. A sportos, jókedvű programon a csapatépítésen és a feltöltődésen volt a hangsúly. A résztvevőket Balogh László, a humán bizottság elnöke is köszöntötte.

Második alkalommal tartották meg a Pedagógus pikniket a Zöldtáborban. A programok közül idén sem maradt ki a főzőverseny. A hagyományos magyar ételek mellett igazi gasztronómiai különlegességekkel is készültek a csapatok. – Nagyon sok finom étel készül. Vannak hagyományos ételek, mi lecsót készítünk, jó kis vadkolbásszal fűszerezve. Természetesen vannak, akik más jellegű főzési tudományukat mutatják be, például egy francia ételkülönlegesség is készülőben van - mondta Benczik Imréné, a Palini-óvoda tagóvoda-vezetője.


Igazi gasztronómiai különlegességekkel is készültek a csapatok a második Pedagógus pikniken (Fotó: Gergely Szilárd)

A főzés mellett más programok is várták az óvónőket, dadusokat, karbantartókat és gazdasági ügyintézőket. A tűzoltók bemutatója mellett például óvónői Spartant is tartottak a Csónakázó-tónál. Fontosnak tartom, hogy a kollégák megismerjék egymást, egy olyan kötetlen és szabad szervezeti keretben, mint amilyen ez a program. A Pedagógus pikniken főznek a tagóvodák, ők készítik a mai napra az ellátmányt a dolgozóknak, aztán pedagógus-spartant is hirdettünk, mert az óvodapedagógus nem csak szívkirálynő, hanem azt gondolom, hogy erős fizikummal is kell bírnia. – Fontosnak tartom, hogy a kollégák megismerjék egymást, egy olyan kötetlen és szabad szervezeti keretben, mint amilyen ez a program. A Pedagógus pikniken főznek a tagóvodák, ők készítik a mai napra az ellátmányt a dolgozóknak, aztán pedagógus-spartant is hirdettünk, mert az óvodapedagógus nem csak szívkirálynő, hanem azt gondolom, hogy erős fizikummal is kell bírnia - Dr. Némethné Kovács Edit, a Nagykanizsa Központi Óvoda intézményvezetője.

A mintegy 200 résztvevőt a humán bizottság elnöke is köszöntötte, aki elmondta, fontos, hogy a pedagógusok kötetlen rendezvényeken is találkozzanak, még jobban megismerjék egymást.– A pedagógusnap ünneplése fontos, mert a segítőszakmákban a kitépett begy utánpótlása fontos. Akár egy ilyen közösség-összetartó tréninggel és ünneppel. Szívesen veszek rajta részt, mert hívtak, s úgy illik, ha vendégségbe hívják az embert, akkor ott legyen és helytálljon - említette Balogh László, humán bizottság elnöke.

A második Pedagógus pikniken is kiváló volt a hangulat. a tervek szerint jövőre is megtartják az Együtt az óvodák mottójú programot.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.