Semjénháza zöldben

facebook megosztás

A falu- és gyermeknapjukkal egybekötött fedett lelátó-avatót, no meg labdarúgó éremátadót is tartottak a hétvégén Semjénháza mind csinosabb futballpályáján, melyen egykori (helyi) sztárokat is láthatott a nagyérdemű.


A Semjénháza All Star és a Ferencváros Öregfiúk labdarúgó-mérkőzése előtt a közös csapatkép sem maradhatott el

Fotó: Gergely Szilárd

A szombati események sportvonatkozásánál maradva, ekkor kapták meg a Semjénháza SE megyei első osztályban harmadik együttesének tagjai a bronzérmeiket, melyeket többek között Józsi György megyei labdarúgó igazgató adott át, emellett persze a focisták fogadhatták Preksen László polgármester és Kárpáti István egyesületi elnök gratulációját is. Ekkor már a fedett lelátón javában gyűlt a nézősereg, akik láthatták a Semjénháza – Nagykanizsa (0-4) kétszer harmincperces találkozó pillanatait, hogy aztán a délután fénypontjaként a már legalább félezres tömeg a Ferencváros öregfiúk legénységét is köszönthesse. Bánki Józseftől a fiatalabb Józsi Györgyön át Keller Józsefig tartott a zöld-fehérek veretes névsora, akik a Semjénháza All Star – egykor kétszeres megyei bajnok - gárdájával vívtak gálamérkőzést.

- Jó ide Zalába visszajönni, hiszen egyrészt látom, hogy a széksorok között jó pár ferencvárosi érzelmű szurkolót is láthatok, csodálatos zöld a környezet, meg hát Nagykanizsán is katonáskodtam, szóval az emlékek azért megrohanják az embert – fogalmazott az FTC-csapatvezető Bánki, majd nem sokkal később útjára is indulhatott a labda.

A többek között Catalin Azoiteivel, Csóka Zsolttal, Popovics Lajossal illetve a még mindig aktív Kónya Lászlóval megerősített hazaiak az első fél óra után 3-1-re vezettek, majd Fischer Pálék a másodikban rákapcsolva 5-4-re nyerték a gálameccset, hogy aztán következhessen egy kis nosztalgiázás, valamint „közös kép”-vadászat.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.